Hipp Hipp Hurra!


Lyckans Fritidsgård fyllde 6 år igår och det firade vi med 5 st tårtor som barnen själva fixade!

Mycket fina och goda var dom, jag tog två bitar! MUMS.

Information:
Det har startats upp ett arbete med att få igång en anhörigstödgrupp i kommunen och Lyckan deltog med två representanter, det är alltså en grupp som vill hjälpa anhöriga till vår målgrupp att få umgås och dela erfarenheter samt göra något kul tillsammans, vill ni ha mer information om detta så hör av er.

Vi fick en jättefin blomma från FUB också TACK! dom informerade om att man ska starta upp en cirkelgrupp som handlar om "Demokrati" som vi kan delta i om vi vill, detta kostar ingenting och är på 7 gånger, vilken dag och tid vet vi inte än, men ni som vill deltaga får komma överens om lämplig dag. (Inte torsdag kväll för då krockar det med våra aktiviteter). Man vill öka medvetenheten ang. demokrati, rättigheter mm. och hur politiken fungerar med demokratiska val, hur vi kan påverka osv.
Det har framkommit att bara 2 av 10 personer med behov av särskilt stöd går till vallokalerna och det pga att man inte vet varför... kan tänka att detta är lämpligt för våra tonåringar och äldre.
Hör av er om ni vill deltaga.

Schemat för kvällsvärdar är uppdaterad och inte riktigt komplett, hör av er om vilken kväll som passar er så skriver jag in detta.

//Dan

Nu äter vi tårta!!









Populära inlägg i den här bloggen

Tors 31/8

Filmkväll 16/11