Inlägg

Visar inlägg från april, 2015

Underbar kväll på Sötåsens Naturbruksgymnasium

Bild
Hela Lyckan var där! Vi kom ca 40 personer och vilket mottagande vi fick, det bjöds på korv och mos, sallad mm i matsalen när vi kom. Eftersom vi var så många blev vi indelade i två grupper, jätteduktiga elever guidade oss runt bland grisar, kor, får, exotiska fåglar, ormar, sköldpaddor, råttor, kaniner, brevduvor, getter och sedan tittade vi på några traktorer. Vi var där i nästan 3 timmar, så nu är alla riktigt trötta. Nästa torsdag är det lov så då är det inget på Lyckan, men torsdagen därpå ska vi göra något ute! M er info kommer om detta innan. Ha det gott tills vi ses igen. Tack så mycket för det fina mottagandet från elever och lärare på Sötåsen!!

Information om Lyckans fritidsgård.

Idag har Lyckans fritidsgård ingen verksamhet inne, utan vi beger oss  ut på föranmält studiebesök till Sötåsenskolan.  Hjärtligt välkomna från Gunilla Kihlström / Lyckans fritidsgård.

Ansiktsmålning med Matilda Sjösvall

Bild
Vad duktig du är Matilda! Jättefina målningar blev det. Här kommer bilderna från kvällen!

Information från Lyckans fritidsgård

Det är så att nästa torsdag bär det av till Sötåsenskolan för Lyckans fritidsgård och det är så att de vill bjuda oss på något till livs. ( fika eller vid bra väder grillkorv). Och där efter får vi en guidad rundtur med några av skolans elever. Jag behöver få reda på hur många som kommer, så att jag kan meddela skolan om detta. jag vill ha in anmälan senast söndagen den 19 april. För er som kommer till Lyckan i kväll så finns det en lista att skriva på.  Med vänliga hälsningar från Gunilla Kihlström / Lyckans fritidsgård  Mob: 070-5853691  E-post: g.kihlstrm@telia.com

Lyckans fritidsgård

Efter som att inte ansiktsmålningen blev av i förra torsdagen så kör vi det ikväll på Lyckan. Matilda Sjösvall håller i ansiktsmålningen.  Hjärtligt välkomna från Gunilla Kihlström / Lyckans fritidsgård.

Lyckans fritidsgård

Idag kör Lyckans fritidsgård igång igen efter påskledigheten. Och på schemat står det ansiktsmålning med Matilda Sjösvall. Vi är i Loftets lokaler. Tiden är som vanligt kl 18:00 - 20:00. Hjärtligt välkomna från Gunilla Kihlström/ Lyckans fritidsgård.